counter image
New site version

Згода на обробку персональних даних

Цим документом, я (пасажир) підтверджую, що повідомляю авіакомпанії свої актуальні дані: прізвище, ім’я, по батькові; дату народження; стать; паспортні дані; номери засобів зв’язку, інші можливі резервні контакти, та тим самим уповноважую і надаю свою добровільну, безумовну та необмежену строком згоду на обробку, зберігання, поширення і доступ до цих даних третіх осіб, перелік яких розміщується на Інтернет-сайті авіакомпанії, у тому числі, обслуговуючих (хендлінгових, кейтерінгових) компаній, аеропортових служб, контролюючих органів, служб безпеки, інших перевізників, провайдерів комп'ютерних систем бронювання, провайдерів систем управління/контролю польотів і інших систем, що застосовуються авіакомпанією при обслуговуванні пасажирів й багажу, у встановленому законодавством порядку, включаючи транскордонну передачу нерезидентам, з метою бронювання, оформлення квитка, здійснення перевезення або їх переоформлення, забезпечення надання послуг з наземного обслуговування рейсів та пасажирів, здійснення процедури контролю безпеки, здійснення процедур митного і прикордонного оформлення, одержання додаткових послуг, організації системи розшуку багажу та системи попередження/визначення шахрайства з перевізними документами, надання консультативної допомоги щодо в’їзду/виїзду за маршрутом перевезення, інформаційного супроводу моєї подорожі, проведення маркетингових заходів авіакомпанії та її партнерів, з якими авіакомпанія уклала відповідні договори, направлення повідомлень (push-повідомлень, Skype, Viber, WhatsApp та інших повідомлень, надісланих за допомогою різних ОТТ-додатків, SMS-повідомлень, повідомлень іншого типу/способу передачі) на засоби зв’язку, повідомлені мною, про послуги авіакомпанії та її партнерів, про цінові та маркетингові пропозиції, іншої необхідної інформації, визначеної Правилами МАУ та/або для реалізації інших відносин, що вимагають обробки, та/або поширення, та/або доступу до моїх персональних даних для здійснення своєчасного оповіщення та інформування щодо перевезення.
Цей дозвіл  на обробку персональних даних пасажира передбачає надання моєї згоди на отримання від авіакомпанії в будь-який час повідомлень (push-повідомлень, Skype, Viber, WhatsApp та інших повідомлень, надісланих за допомогою різних ОТТ-додатків, SMS-повідомлень, повідомлень іншого типу/способу передачі) з вищезазначеною метою, що не порушує норм чинного законодавства України, на засоби зв’язку, повідомлені мною, або через спеціально розроблений мобільний додаток, встановлений на моєму мобільному пристрої, а також на передачу вищезазначеним особам, в тому числі, нерезидентам, моїх даних, що здійснюється з вищезазначеною метою без додаткового повідомлення, у тому числі в разі передачі персональних даних новим особам (контрагентам), у зв’язку з укладенням між ними та авіакомпанією нових правочинів, які пов’язані з обробкою персональних даних, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

Підтвердження щодо отримання письмового повідомлення:
У зв‘язку із включенням моїх персональних даних до бази персональних даних МАУ «Пасажири», цим також підтверджую, що  мене письмово повідомлено про мету збору даних та осіб, яким передаються мої персональні дані, а також письмово повідомлено про наступні мої права згідно із Законом України «Про захист персональних даних»:

  • знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
  • отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
  • на доступ до своїх персональних даних;
  • отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
  • пред'являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
  • пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
  • на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
  • звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого або до суду;
  • застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
  • вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
  • відкликати згоду на обробку персональних даних;
  • знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
  • на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки..

Акцептуючи (приймаючи) цей документ, я визнаю, що мої права є зрозумілими та прийнятними.