counter image

Tjäna poäng

För att tjäna poäng ska du ange ditt medlemsnummer när du bokar och/eller visa ditt medlemskort vid incheckningsdisken innan avgång (när du flyger med Ukraine International Airlines). Poäng ges inte för flygningar eller tjänster som gjorts mer än sex månader tidigare. Kom ihåg att visa ditt kort när du bokar en tjänst som tillhör andra programpartners.

Om dina poäng inte har satts in automatiskt på ditt konto, så kan du skicka en kopia av dina biljetter och boardingkort med fax till +380 44 230 8866 eller med e-post till [email protected].
Flygningar med UIA, liksom UIA-tilldelade platser på codesharing-flyg bokas under koden PS*.

*PS är en kod med två bokstäver som står för Ukaine International Airlines.

Poäng ges enligt den information som finns på biljetten.

Viktigt! Fr.o.m. den 1 januari 2010 ges inga poäng för charterflyg med UIA.

Under säsongen sommaren 2013/vintern 2013 ges endast poäng för UIA:s andel av reguljära flygstolar på UIA:s charterflyg.

För att tjäna poäng på UIA:s reguljära flygstolar på UIA:s charterflyg, måste du skicka in kopior av din biljett och boardingkort med fax till +38 044 230 88 66 eller via e-post till [email protected]
Antalet poäng som sätts in på ditt konto baseras på den faktiska flygsträckan.

För internationella UIA-destinationer där den faktiska flygsträckan är mindre än 1 000 flygmil, tillämpas minsta poäng-principen som ger 1 000 poäng.

För UIA:s inrikesdestinationer där den faktiska sträckan är mindre än 500 flygmil, tillämpas minsta poäng-principen som ger 500 poäng.

Beroende på vilken klass som bokats och priset som betalats, multipliceras den faktiska flygsträckan eller antalet flygmil med motsvarande faktor (0; 0,5; 1,0; 1,2; 1,5).

Tabellen visar antalet flygmil med en koefficient på 1,0 i ekonomiklass och med en koefficient på 1,5 i affärsklass.

Bokningsklass och antalet intjänade poäng på UIA-flygningar

Den bokningsklass som motsvarar priset du betalat och antalet poäng som beräknats anges på din biljett, inte på ditt boardingkort.

* fr.o.m. 2013-10-27 ges 100 % poäng för А-klass vid uppgradering av poäng och för biljetter utfärdade med presentkort. För bonusbiljetter i А-klass ges inga poäng.
** Från och med den 7 december 2013 tjänar klasserna S/Y/P 110 % poäng