counter image

Ο καλύτερος τρόπος να πετάξεις! Ταξίδεψε με UIA!

Ταξιδεύετε συχνά εντός και εκτός Ουκρανίας; Τότε χρειάζεστε μια ηγέτιδα αεροπορική εταιρεία την οποία μπορείτε να εμπιστευτείτε ανεξάρτητα με τη φύση του ταξιδιού σας- αυτή είναι οι Διεθνείς Ουκρανικές Αερογραμμές (flyUIA.com). Η UIA ιδρύθηκε το 1992 και είναι ευρέως γνωστή για την αξιοπιστία, την ασφάλεια και την ακρίβεια, παρέχοντας στους επιβάτες της ευρωπαϊκά πρότυπα υπηρεσιών, παραδοσιακή ουκρανική φιλοξενία και ανταγωνιστικές τιμές.

10 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ UIA:

  1. Σας ταξιδεύουμε οπουδήποτε. Οι αερογραμμές μας συνδέουν την Ουκρανία με τις πρωτεύουσες και μεγαλύτερες πόλεις της Ευρώπης της ΚΑΚ και της Ασίας. Έχοντας συνάψει πολυάριθμες συμφωνίες με άλλες αεροπορικές εταιρείες, η UIA εκτελεί δρομολόγια σε πάνω από 3000 προορισμούς παγκοσμίως.
  2. Η ασφάλεια είναι η απόλυτη προτεραιότητα. Η UIA ήταν η πρώτη αεροπορική εταιρεία της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών (ΚΑΚ) που έλαβε την Πιστοποίηση Επιχειρησιακού Ελέγχου Ασφάλειας της ΙΑΤΑ (IOSA) και καταχωρήθηκε στο Μητρώο IOSA. Οι Διεθνείς Ουκρανικές Αερογραμμές επιτυγχάνουν συστηματικά στον Επιχειρησιακό Έλεγχο Ασφάλειας της ΙΑΤΑ και χαιρόμαστε που τα πρότυπα μας επιχειρησιακής δραστηριότητας και ασφάλειας συμμορφώνονται με τις διεθνείς απαιτήσεις.
  3. Το πρόγραμμα πτήσεων μας προσφέρει βολικές ώρες για ταξίδι, σε επισκέπτες και επαγγελματίες ταξιδιώτες και σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.
  4. Οι επιβάτες που πραγματοποιούν επαγγελματικά ταξίδια έχουν μεγαλύτερο περιθώριο βάρους αποσκευών ή χειραποσκευών σε όλα τα διεθνή αεροδρόμια, μπορούν να αλλάξουν τις ημερομηνίες χωρίς επιβάρυνση ενώ απολαμβάνουν πολλά ακόμα προνόμια.
  5. Πλεονεκτήματα του PanoramaClub. Γίνετε μέλος του Panorama Club, Προγράμματος ανταμοιβής συχνών επιβατών, για να κερδίσετε ταξιδιωτικά μίλια κάθε φορά που ταξιδεύετε με πτήσεις της UIA, διαμονή σε ξενοδοχεία, ενοικίαση αυτοκινήτου, αγορές με την πιστωτικής σας κάρτα, κλήσεις από το κινητό σας τηλέφωνο και να εξαργυρώστε τα μίλια σας με εκπτώσεις, δωρεάν πτήσεις ή αναβάθμιση θέσης.
  6. Αγορά εισιτηρίου μέσω website: είναι φθηνότερα και γρηγορότερα! Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα κάνοντας κράτηση εισιτηρίου στο flyUIA.com. Εκεί θα βρείτε τις καλύτερες τιμές. Επίσης μέσα από τον ιστότοπο μας μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονικό έλεγχο εισιτηρίου (online check-in), να βρείτε ενημερώσεις σχετικά με τις Αφίξεις και Αναχωρήσεις της UIA, να εντοπίσετε μια αποσκευή, να κάνετε κράτηση ξενοδοχείου, να νοικιάσετε αυτοκίνητο, να αγοράσετε ταξιδιωτική ασφάλεια, να παραγγείλετε μεταφορά από το αεροδρόμιο του Boryspil στο σιδηροδρομικό σταθμό του Κιέβου ή τον κεντρικό σταθμό λεωφορείων κ.λπ.
  7. Ειδικές προσφορές: Πρόγραμμα προ-κράτησης, εισιτήρια με ειδικές τιμές, εκπτώσεις, με την UIA κάρτα επιβίβασης από τους εταίρους μας και άλλα.
  8. Μεγάλη εμπειρία στα ομαδικά ταξίδια. Η UIA σας δίνει τη δυνατότητα να οργανώσετε διακοπές με μια μεγάλη παρέα φίλων ή να σχεδιάσετε ένα εταιρικό ταξίδι οπουδήποτε. Τα γκρουπ άνω των 10 ατόμων απολαμβάνουν ειδικές τιμές και προϋποθέσεις. Επικοινωνήστε με το Τμήμα Ομαδικών Κρατήσεων της εταιρείας μας για περισσότερες πληροφορίες.
  9. Διαχειριζόμαστε όλα τα είδη cargo. Οι Διεθνείς Ουκρανικές Αερογραμμές προσφέρουν στους πελάτες ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο μοναδικών λύσεων cargo, οι οποίες καλύπτουν κυριολεκτικά όλα τα είδη μεταφοράς εμπορευματικού φορτίου: www.uiacargo.com.
  10. Η Σύμβαση Εταιρικού Ταξιδιού της UIA αποτελεί ιδανικό συνδυασμό ελκυστικών ναύλων, εξατομικευμένης εξυπηρέτησης, υπηρεσίας υψηλής ποιότητας και πολλών άλλων πλεονεκτημάτων στα οποία περιλαμβάνονται ειδικές εκπτώσεις.

Διαρκής επικοινωνία!

Μη διστάσετε να καλέσετε στο τηλεφωνικό μας κέντρο το οποίο λειτουργεί σε 24-ωρή βάση στον αριθμό +38 044 581 5050 ή 566 (εάν καλείτε από κινητό τηλέφωνο) και ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα. Οι ιστοσελίδες της UIA σε FacebookTwitter,Vkontakte και Google+ αποτελούν τον πλέον αξιόπιστο τρόπο να ενημερωθείτε για τα νέα μας δρομολόγια, τις ειδικές προσφορές, τις εκπτώσεις, τους διαγωνισμούς και πολλά άλλα.